MUIE PSD de la 4000 de metri înălțime

MUIE PSD de la 4000 de metri înălțime

Un parașutist român a sărit de la o altitudine de peste 4.000 de metri cu un banner inscripționat cu mesajul MUIE PSD în semn de protest față de modul în care formațiunea politică știe să își respecte promisiunile. Saltul a fost realizat în afara României, relatează Mediafax.

Saltul a fost realizat alături de un alt român care a surprins momentul cu o cameră foto, iar fotografiile au fost postate pe paginile de socializare.

Irinel Ovidiu Necula a precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că a sărit din elicopter pe un dropzone în afara României, de la o înălțime de aproximativ 4.000 de metri.

Bărbatul susține că, deși nu mai locuiește în țară, este nemulțumit de maniera de guvernare a PSD-ului și, având în vedere că deține licență de parașutism USPA (United States Parachute Association -n.r.), s-a gândit că așa se poate exprima cel mai bine.

Vineri, Poliția Română a anunțat că Direcția Rutieră va propune Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 clasarea dosarului penal deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere de înmatriculare MUIE PSD, precizând că șeful Poliției Române a cerut verificări privind „modul eronat” al argumentării aplicării Convenției de la Viena.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…