Muncitorul din poza PSD care anunță autostrada Moldovei este RUS!

Muncitorul din poza PSD care anunță autostrada Moldovei este RUS!

Muncitorul din poza PSD care anunță autostrada Moldovei este RUS! PSD a anunțat, pe Facebook, că vineri la ora 12:30 vor începe lucrările pentru Autostrada Moldovei folosind o imagine din Rusia.

„Autostrada Moldovei începe azi!

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată.

Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier”, a fost mesajul postat pe Facebook de PSD, vineri.

Ca ilustrație, PSD a folosit un muncitor rus, pe un șantier din Rusia. Poza este făcută de fotograful Aleksei Klementiev și este vândută ca fotografie de stoc, pe site-ul Shutterstock.
 
Aleksei Klementiev este, de regulă, fotograf de nunți și povestește că imaginea folosită de PSD a fost descărcată de peste 2.000 de ori de pe Shutterstock și folosită de instituții din toată lumea. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia