Mureș: Bărbatul care a împușcat mortal o femeie și a rănit un tânăr, propus pentru arestare preventivă

Mureș: Bărbatul care a împușcat mortal o femeie și a rănit un tânăr, propus pentru arestare preventivă

Autorul atacului armat de duminică seară dintr-un bar din Târgu Mureș, în urma căruia o femeie a fost ucisă, iar un client a fost rănit, urmează să fie propus pentru mandat de arestare preventivă, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Valentina Gândilă, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

"În cursul zile de astăzi se va formula propunere de arestare preventivă, însă va mai dura puțin. Din primele cercetări a reieșit că fapta a fost comisă din gelozie, cu premeditare, iar bărbatul rănit în bar a fost lovit din greșeală", a arătat Valentina Gândilă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Mureș a precizat că, în urmă cu o săptămână, în baza sesizărilor depuse de victimă, a fost înregistrat un dosar penal pe numele agresorului pentru loviri și alte violențe, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. O tânără de 28 de ani și un bărbat au fost împușcați , duminică seară, într-un bar din Cartierul Unirii din Târgu Mureș de către un individ înarmat cu o pușcă de vânătoare cu alice, pe care o deținea ilegal.

Cele două victime au fost preluate de echipajele SMURD sosite la fața locului. Femeia era în stare gravă și a decedat la spital, iar tânărul a fost rănit în zona membrelor inferioare.
Imediat după ce a tras cele două focuri de armă, bărbatul a ieșit din bar, a aruncat arma peste un gard și a fugit, fiind prins la scurt timp de un echipaj mixt al Jandarmeriei și Poliției.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că femeia lucra în acel bar, tânărul împușcat era un client iar bărbatul — care este un cunoscut al organelor de anchetă, fiind cercetat pentru furt din locuință — a intrat în bar și tras în direcția femeii, care i-a fost iubită.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...