Mureş: Femeia de 70 de ani infectată cu noul tip de coronavirus se afla în izolare la domiciliu din 4 martie

Mureş: Femeia de 70 de ani infectată cu noul tip de coronavirus se afla în izolare la domiciliu din 4 martie

Prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că femeia de 70 de ani infectată cu noul tip de coronavirus se afla în izolare la domiciliu din data de 4 martie.

Potrivit prefectului de Mureş, persoana respectivă, care este dintr-o localitate limitrofă municipiului Târgu Mureş, a revenit în ţară din Ancona, Italia.

"În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăţi de respiraţie, tuse şi febră. Femeia va fi internată şi a fost declanşată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor persoanelor cu care s-a aflat în contact", a precizat prefectul de Mureş.

Potrivit informaţiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, pacienta va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de boli infecţioase din Cluj-Napoca.

Femeia din Mureş este cea de-a cincisprezecea persoană confirmată în ţara noastră cu noul coronavirus . AGERPRES/(A- autor: Dorina Matiş, editor: George Onea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina