Mureș: Un ales local l-a înjunghiat pe consilierul primarului comunei Sânpaul

Mureș: Un ales local l-a înjunghiat pe consilierul primarului comunei Sânpaul

Consilierul personal al primarului comunei Sânpaul, în vârstă de 32 de ani, care a fost înjunghiat, miercuri, de un membru al consiliului local, va fi operat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant (IUBCvT) Târgu Mureș.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș, Mariana Negoiță, a anunțat că victima a suferit o plagă supraclaviculară stânga, este în stare gravă și este intubată. Aceasta a precizat că în momentul în care medicii au ajuns la Sânpaul, victima era inconștientă.

Consilierul primarului din Sânpaul a fost înjunghiat în spate, miercuri, de un consilier local din comună, în urma unei dispute verbale izbucnite între cei doi în apropierea primăriei.

Primarul din Sânpaul, Simon Istvan, a declarat pentru AGERPRES că agresorul este "singurul consilier local din țară care trăiește din ajutorul social", că ar avea la activ circa 10 dosare penale pentru furt și agresiuni și că face parte dintr-o formațiune politică a romilor.

Acesta a spus că nu știe care a fost motivul izbucnirii scandalului între consilierul său și cel local, întrucât victima este în stare gravă și a fost transportată la UPU SMURD Târgu Mureș, având o plagă în umăr, foarte aproape de gât, iar agresorul a fugit, fiind căutat de echipele Serviciului de Acțiuni Speciale ale IPJ Mureș.

Simon Istvan a spus că individul, deși este recunoscut ca fiind extrem de violent, iar în urmă cu câteva săptămâni a agresat o profesoară din comună, este cercetat în libertate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Andreea Pop, a confirmat incidentul și a precizat că se efectuează cercetări.

AGERPRES/(A — autor: Dorina Matiș, editor: Nona Jalbă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren