Mutare BOMBĂ la Guvern! Grindeanu l-a luat consilier pe generalul SRI Gabriel Stătescu, omul de casă al lui Coldea!

Mutare BOMBĂ la Guvern! Grindeanu l-a luat consilier pe generalul SRI Gabriel Stătescu, omul de casă al lui Coldea!

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit luni pe Gabriel Statescu in functia de consilier de stat in aparatul propriu, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Statescu este general de brigada cu o stea in SRI, fiind trecut in rezerva de presedintele Iohannis pe 8 martie, la propunerea directorului SRI, Eduard Hellvig. In SRI, Gabriel Statescu a condus Directiei pentru comunicatii si IT. Generalul Stătescu Gabriel era șeful așa numitului Directorat de comunicații și tehnologia informației, care, printre altele, se ocupa de monitorizarea online. Generalul Stătescu era considerat unul din oamenii de casă ai generalului Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, pensionat recent în urma scandalului Ghiță.

Grindeanu a colaborat cu Statescu in timpul mandatului sau de ministru al Comunicatiilor.

Tot luni, Grindeanu l-a numit in functia de sef de cabinet pe Alexandru Chirila, fostul sau consilier de cand ocupa postul de presedinte al Consiliului Judetean Timis. Chirila a fost in trecut consilier al primarului liberal de Timisoara, Nicolae Robu, dar si al altor lideri judeteni. Potrivit DeBanat.ro, in urma cu 20 de ani Alexandru Chirila a lucrat la serviciul secret al Ministerului de Interne, DGIPI.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu