Mutare-surpriză la Kanal D. Teo Trandafir revine la TV cu un show matinal de weekend

Mutare-surpriză la Kanal D. Teo Trandafir revine la TV cu un show matinal de weekend

Din 27 august, Teo se va reîntâlni cu publicul în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00. Emisiunea „Teo Show“ va avea o nouă formulă de conţinut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Teo va face lumină într-o serie de aspecte ale vieţii de zi cu zi, în acelasi timp intrând în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să-şi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor şi al familiei. se arată într-un comunicat al postului.

La începutul lunii iunie, emisiunea „Teo Show“, difuzată de luni până vineri, de la 15.00 la 17.00, a fost scoasă din grila Kanal D, iar vedeta a intrat într-un concediu prelungit.

Totodată, Kanal D va lansa o nouă producţie ce combină entertainmentul şi cultura generală, care îl va avea ca gazdă pe Dan Negru. „Tu urmezi!“ este un show menit să exerseze inteligenţa românilor, dar şi să relaxeze şi să bucure privitorii cu o serie de surprize, de la invitaţi celebri, la personaje inedite şi nelipsita tensiune specifică unei astfel de producţii. Totodată, quiz show-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ revine cu un nou sezon din 31 august.

„40 de întrebări cu Denise Rifai“, „Asta-i România! “, „ROventura“, „Casa iubirii“ şi „Se strigă darul“ sunt alte producţii din grila de toamnă a televiziunii, la fel şi serialele turceşti de succes precum “Infidelul“ şi „Aripi frânte“.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean