Mutu, fără victorie în primul amical al Rapidului din Slovacia: Cum arată echipa pentru noul sezon

Mutu, fără victorie în primul amical al Rapidului din Slovacia: Cum arată echipa pentru noul sezon

Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida amicală cu formaţia slovacă FK DAC 1904 Dunajska Streda disputată, miercuri, în cadrul stagiului de pregătire pe care îl desfăşoară în aceste zile la Samorin (Slovacia).

Conform paginii oficiale de Facebook a grupării giuleştene, golul formaţiei conduse de Adrian Mutu a fost înscris de Paul Iacob (minutul 90), în timp ce pentru FK DAC 1904 a marcat Spyridon Risvanis (minutul 38).

Antrenorul Adrian Mutu a început partida cu: Drăghia - Onea, P. Iacob, I. Cristea, Dr. Grigore - Al. Albu, Oaidă - Papeau, Pănoiu, Bamgboye - Dugandzic.

Aceasta e primul amical al Rapidului din cadrul turneului slovac, în zilele următoare fiind programate alte două partide de verificare, cu Gyor ETO FC (Ungaria) pe 1 iulie şi cu Slovan Bratislava (Slovacia) la 5 iulie.

Reunită la 14 iunie, formaţia giuleşteană a disputat în cantonamentul de la Baza "Constructorul Mobexpert" un meci de verificare cu FC Muscelul Câmpulung Muscel, formaţie din Liga a III-a, câştigat cu scorul de 7-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?