Mutu, imagini spectaculoase din Azerbaidjan: Promisiunea făcută înaintea debutului care bate la ușă

Mutu, imagini spectaculoase din Azerbaidjan: Promisiunea făcută înaintea debutului care bate la ușă

Adrian Mutu (44 de ani) a abandonat proiectul Rapid, dar nu degeaba, ci pe bani grei pentru că, după cum Adevărul a arătat aici, a existat o diferență mare, între contractul său în Superliga românească și cel pe care tocmai l-a semnat, cu Neftchi Baku (Azerbaidjan).

Adrian Mutu, la semnarea contractului cu Neftchi Baku. FOTO: Facebook

Astăzi, au și apărut primele imagini cu oficializarea trecerii lui Mutu la noua sa echipă. Îmbrăcat elegant, tehnicianul român a fost primit la sediul SOCAR, compania petrolieră care pompează bani în Neftchi Baku. Președintele SOCAR, Rovshan Najaf, s-a ocupat personal de semnarea contractului Mutu, după cum a informat pagina de Facebook a clubului azer.

Neftchi e clubul cu cei mai mulți suporteri din Azerbaidjan. Fanii echipei sunt recunoscuți pentru loialitatea lor în toată Europa. Sunt convins că voi stabili o legătură afectivă cu ei. Obiectivul meu e de a readuce Neftchi pe primul loc în Azerbaidjan și de a reprezenta țara, cât mai bine la nivel european. Sunt sigur că Neftchi va atinge performanțe importante la nivel european“, a spus Mutu, în momentul semnării acordului valabil pe doi ani.

Mutu a preluat Neftchi Baku de la Laurențiu Reghecampf. Cu acesta pe bancă, echipa a terminat pe un dezamăgitor loc 3 din 10 în campionat, la 22 de puncte campioana Qarabağ. Primul meci oficial al lui Mutu la noua sa echipă va fi, în turul II preliminar al Conference League, în deplasare (27 iulie), cu Željezničar (Bosnia) sau cu Dinamo Minsk (Belarus).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?