Mutu, plătit regeşte: Îşi va lansa autobiografia, după ce a primit o sumă impresionantă FOTO

Mutu, plătit regeşte: Îşi va lansa autobiografia, după ce a primit o sumă impresionantă FOTO

Adrian Mutu a fost, cât timp a jucat, nu doar un fotbalist de superclasă, ci şi o figură carismatică pentru lumea sportivilor. De aceea, după ce şi-a agăţat ghetele în cui, fostul internaţional a rămas în prim-plan. L-au ajutat, ce-i drept, şi rezultatele obţinute, ca antrenor, el ducând România U-21 la un Campionat European.

Adevărul a scris aici că, de curând, Mutu a intrat în lumea analiştilor TV, cu ocazia unui contract semnat cu Antena 1. Vorbim despre un domeniu în care vedete de talia lui Mutu, cum e Ilie Dumitrescu de pildă, la Digi Sport, încasează salarii lunare care ajung la 5.000 de euro.

Acum, potrivit gsp.ro , Mutu a mai dat o lovitură importantă cu ocazia lansării autobiografiei sale. Evenimentul va avea loc la data de 12 iunie, când e programat şi meciul de retragere al lui Mutu, la Cluj.

Mutu ar fi încasat 100.000 de euro la semnătură de la editura Bookzone, care s-a ocupat de cartea lui Adi, numită „Revenirea din infern – Povestea neştiută a vieţii mele“. Potrivit gsp.ro , care a furnizat şi o fotografie cu coperta cărţii lui Mutu, acesta s-a gândit, încă din 2019, la lansarea autobiografiei sale. Şi, în final, a bătut palma cu cei de la Bookzone, această editură colaborând, în trecut, şi cu alte nume sonore, precum Mihai Bendeac, Dan Negru, Mihai Morar, Andreea Marin şi Horaţiu Mălăele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…