Mutu și Șumudică, atacuri la Gică Hagi, după scandalul galeriei giuleștene de la Farul - Rapid

Mutu și Șumudică, atacuri la Gică Hagi, după scandalul galeriei giuleștene de la Farul - Rapid

Farul a învins Rapidul, la Ovidiu, în cadrul etapei cu numărul 30 din Superliga, scorul de 2-1, într-un meci umbrit de protestul galeriei giuleștenilor față de tratamentul la care a fost supusă de clubul lui Hagi.

Galeria Rapidului nu a asistat la meciul formației lor cu Farul. Foto Sportpictures

Înaintea acestei partide, suporterii Rapidului au luat decizia de a nu intra pe stadion, pentru că echipa organizatoare i-a oferit doar 270 de bilete, iar giuleștenii au venit în număr mult mai mare, în jur de 600.

Adrian Mutu speră ca episodul să nu se repete și în play-off-ul din Superliga. Fostul mare internațional român a acuzat-o pe Farul Constanța de lipsă de fair-play. „Dacă preferă să se joace cu tribunele goale, e problema lor. Rapid nu o să vină niciodată cu 200 de suporteri undeva, o să vină de la 5-6 sute în sus. Nu respectă sportivitatea. Dacă și în play-off vor face la fel, va fi o problemă”, a spus antrenorul giuleștenilor .

Șumudică, ironic la adresa Farului

Marius Șumudică spune că n-a înțeles tratamentul la care au fost supuși ultrașii veniți de la București la Ovidiu și a subliniat că ar fi întârziat startul partidei de la Ovidiu, cu Farul, „în semn de protest”.

N-am înțeles în viața mea tratamentul la care sunt supuși suporterii Rapidului. Avem nevoie de fani, avem nevoie de suporteri și noi îngrădim accesul lor. Eu sunt convins că, oricât ar fi costat biletul, fanii Rapidului nu făceau drumul degeaba până la Constanța.

Dacă eram antrenorul Rapidului, întârziam jocul în semn de protest. Niciodată nu începeam până în minutul 14 sau cât îmi permitea. Nu se poate așa ceva, nu începeam. Dar ăștia suntem! Bravo, Farul! Bravo, Hagi”, a spus Șumudică, la Pro TV.

Hagi zice că a respectat regulamentul

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit după victoria cu Rapid București și a vorbit, printre altele, despre scandalul făcut de către suporterii giuleșteni la această partidă.

Gheorghe Hagi le-a răspuns celor doi și suporterilor giuleșteni după ce au făcut scandal. Antrenorul Farului a explicat că clubul a respectat regulamentul și că nu putea să îi pună pe locul secund pe suporterii Farului. ”Nu lucrez în conducere. Eu știu că Rapid are o galerie fantastică. Voiam să îi vedem în tribună, au arătat unitate.

Nu mă ocup, nu știu câte bilete se vând, nu vând eu bilete. Nu e departamentul meu. Să nu uite că stadionul nostru are patru mii și ceva de locuri și nu putem să dăm mai mult de 5%. Noi nu putem să facem gesturi ca sa nu intre suporterii noștri. Cred că Farul a făcut ce trebuie”, a spus Gică Hagi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...