Mutu „tremură“ înainte de Rapid – FCSB: Dezvăluirea făcută într-un studio TV

Mutu „tremură“ înainte de Rapid – FCSB: Dezvăluirea făcută într-un studio TV

Lupta incendiară pentru titlu va continua, în acest weekend, cu două meciuri extrem de importante: Farul – CFR Cluj și derby-ul Rapid – FCSB.

Adrian Mutu a preluat Rapidul, în martie 2022. FOTO: Arhiva Adevărul

În această a doua partidă, giuleștenii vor trage pentru a ieși din criză – sunt fără victorie de șase meciuri -, pe când oaspeții speră să învingă, un eventual succes urmând să propulseze FCSB pe primul loc, dacă Farul – CFR se va termina la egalitate. Derby-ul din Giulești contează foarte mult pentru antrenorul Rapidului, Adrian Mutu (44 de ani), cel căruia suporterii i-au cerut demisia, după partida pierdută, săptămâna trecută, 1-3 cu CS U Craiova. Între timp, acționarii Victor Angelescu și Dan Șucu au făcut „scut“ în jurul antrenorului, reconfirmându-l în funcție. Totuși, fostul fotbalist, Basarab Panduru (52 de ani), crede că postul lui Mutu rămâne în pericol.

Eu cred că Dan Şucu cedează şi-l dă afară pe Mutu. După meciul cu FCSB, dacă nu câştigă, cred că cedează şi-l dă afară. Cred că cedează, dacă Rapid pierde meciul cu FCSB“, a spus analistul postului Orange Sport. Totuși, Panduru a insistat că, la ce lot are Rapidul, Mutu a făcut o treabă bună până acum.

Basarab Panduru

Basarab Panduru

Dacă ne uităm la ultimele şase meciuri, patru înfrângeri, două remize, zici că e o situaţie complicată. După 30 de etape din sezonul regulat însă, am văzut Rapidul în play-off, iar Rapid n-are o echipă așa valoroasă să fie mai sus de locurile 5-6. Nu e mai bună decât Craiova, FCSB, CFR, nici decât Farul. Locul 5 e maximum pentru Rapid. Nu cred că puteai să-i ceri mai mult lui Mutu. E o bilă albă pentru el intrarea în play-off. Mai ales că Rapid a transferat doar jucători care au ajuns rezerve“, a explicat Panduru.

Dan Șucu

Dan Șucu

Șucu insistă că antrenorul va rămâne

Într-o intervenție la Digi Sport, Dan Șucu a spus, la fel ca Victor Angelescu, că Adrian Mutu a obținut rezultate satisfăcătoare, per ansamblu.

Mutu e un antrenor foarte bun. Pentru mijloacele create anul acesta, rezultatele pe care le-a avut antrenorul până acum au fost mulțumitoare. E neașteptat că avem acum niște rezultate proaste. Și de președintele Daniel Niculae sunt foarte mulțumit. N-am văzut pe cineva atât de eficient în discuțiile pe care le are cu jucătorii. E un om extrem de cinstit. Astfel de oameni trebuie să-i ții lângă tine, nu să-i lași să plece“, a afirmat Șucu.

Play-off, etapa a V-a

Vineri: Sepsi – CS U Craiova 20.30

Sâmbătă: Farul – CFR Cluj 20.30

Duminică: Rapid – FCSB 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 37p*

4. CSU Craiova 32p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

Play-out, etapa a V-a

Sâmbătă: Hermannstadt – FC Argeș 15.00

Sâmbătă: Botoșani – FC U Craiova 17.30

Duminică: Chindia – UTA 14.00

Luni: „U“ Cluj – Mioveni 17.30

Luni: Voluntari – Petrolul 20.30

Clasament

1. FC U Craiova 27p

2. Petrolul 27p

3. Botoşani 26p

4. Hermannstadt 24p

5. Voluntari 23p

6. „U“ Cluj 23p

7. Chindia 19p

8. UTA 18p*

9. FC Argeş 17p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…