Muzeul Antipa se redeschide pe 1 iunie

Muzeul Antipa se redeschide pe 1 iunie

Muzeul de Istorie Naturală "Grigore Antipa" anunţă că îşi va redeschide porţile pentru public începând cu data de 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului.

"Ce cadou mai plăcut poate oferi Muzeul Antipa copiilor decât redeschiderea sa, pe data de 1 iunie? După lunga despărţire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa îşi deschide porţile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor. Aşadar, numărătoarea inversă a început. Ne mai despart doar 10 zile de momentul mult aşteptat şi, pe măsură ce timpul se scurge, ne dăm seama că, pe cât de mare a fost dorul vostru de a ne vizita, pe atât de mare a fost şi dorinţa noastră de a fi împreună cu voi, din nou! Până atunci, ne dăm întâlnire în mediul online, pe pagina noastră de Facebook, pe Instagram şi pe site-ul muzeului www.antipa.ro ", informează instituţia muzeală, pe Facebook.

Mai multe muzee din Capitală s-au deschis săptămâna aceasta, anunţând o serie de măsuri vizând protecţia personalului şi a publicului, în condiţiile stării de alertă generate de pandemia de coronavirus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”