„N-am murit”/Oana Zăvoranu, mesaj misterios după dispariția subită din online în urma zvonurilor despre divorț

„N-am murit”/Oana Zăvoranu, mesaj misterios după dispariția subită din online în urma zvonurilor despre divorț

Oana Zăvoranu a dispărut din mediul online în urma zvonurilor că relația ei cu soțul ei nu ar mai fi una bună și ar fi la un pas de divorț, scrie a1.ro .

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu, într-un Insta-story.

După apariția acestor imagini, Oana Zăvoranu nu a mai fost la fel de activă în mediul online, motivând că a avut niște probleme grave, dar despre care spune că le va rezolva în curând.

Mesajul publicat de Oana Zăvoranu în mediul online: „Nu am murit”. Vedeta spune că se confruntă cu probleme grave

Oana Zăvoranu și-a obișnuit fanii din mediul online cu aparițiile sale haioase, așa că după ce o perioadă nu a mai apărut, le-a transmis un mesaj fanilor ei. Deși nu a dat detalii, vedeta spune că se confruntă cu probleme grave, dar pe care le va rezolva curând.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”... sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris bruneta pe InstaStory.

De asemenea, vedeta a mai postat la Insta-story și un mesaj care are legătură cu articolele apărute în presă despre soțul ei. Din ceea ce a scris la Insta-story, ne putem da seama că actrița i-a tras la răspundere pe cei care l-au denigrat pe soțul ei prin informațiile publicate.

Oana Zăvoranu este sinceră când vine vorba de viața sa personală și niciodată nu s-a sfiit să comenteze zvonurile apărute în presă legate de diversele subiecte din viața privată. Astfel, în cadrul unei postări pe Instagram, la câteva zile după ce s-a speculat că soțul ei o înșală, Oana Zăvoranu a explicat că de fiecare dată când va fi vorba de un eveniment sau o schimbare majoră în viața sa, va vorbi fără să fie întrebată.

Nu se știe cu exactitate ce a deranjat-o pe vedetă, dar cu siguranță în momentul în care va reveni, va spune sincer, așa cum a făcut-o mereu, cine sau ce a deranjat-o.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”