N-o oprește nimeni pe această nemernică?/Monica Pop, o nouă postare dementă!

N-o oprește nimeni pe această nemernică?/Monica Pop, o nouă postare dementă!

N-o oprește nimeni pe această nemernică?/Monica Pop, o nouă postare dementă! Medicul oftalmolog Monica Pop scrie pe pagina sa de Facebook că Raed Arafat este „polițist de oprimare și abuzuri”.

„Scrisoare deschisă către decidenți:

Vreți să abateți atenția și să dați vina pentru eșecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei cîțiva care au avut curaj și demnitate să vorbească public despre erorile și neadevărurile spuse de decidenți, în frunte cu dr. Arafat.

O armată de civili, poliție și militari, cei care dețineți puterea, admiteți că ați fost atât de slabi și de neconvingători încât v-au învins cîțiva, cîștigând încrederea a 70% din populație? Nu, voi ați pierdut încrederea a 70% din români, prin manevrele voastre”, scrie Monica Pop.

„V-au pierdut încrederea: declarațiile mincinoase și contradictorii”

Medicul mai scrie că decidenții s-au contrazis în declarații și s-au luptat între ei.

„V-au pierdut încrederea: declarațiile mincinoase și contradictorii despre boală, pe care inițial ați minimalizat-o, controversele despre vaccin, afirmațiile după interese politice și personale, luptele dintre voi, în dezinteresul românilor, fraudele fiscale și altele!

Agresivitatea, amenințările și șantajul sunt cuvintele voastre de ordin acum! Presiunea îngrozitoare, pe vaccinare, cu condiționare și șantaj, în loc de informații corecte și convingere medicală, netestarea în masă, pe care n-ați permis-o, ați mai și minimalizat-o public, deși toate țările o fac tuturor, nevaccinați sau vaccinați, singura care poate arăta dacă cineva e infectat”, mai scrie medicul oftalmolog.

„Dezinteres și lipsă totală de organizare!”

Monica Pop continuă apoi atacul la Raed Arafat.

„Spitale de campanie, nefolosite, medicamente nu! Dezinteres și lipsă totală de organizare! Toate astea sunt vinovate de starea gravă de lucruri de acum!

Dr. Arafat, toată lumea e consternată de schimbarea dvs. Sunteți polițist de oprimare și abuzuri acum! Dușman exact al celor care v-au susținut la greu. Medic și coleg ați fost…cîndva! Altceva așteptau românii de la dvs! De medici, ce să mai vorbim…!”, încheie Monica Pop.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio