N-o oprește nimeni pe această nemernică?/Monica Pop, o nouă postare dementă!

N-o oprește nimeni pe această nemernică?/Monica Pop, o nouă postare dementă!

N-o oprește nimeni pe această nemernică?/Monica Pop, o nouă postare dementă! Medicul oftalmolog Monica Pop scrie pe pagina sa de Facebook că Raed Arafat este „polițist de oprimare și abuzuri”.

„Scrisoare deschisă către decidenți:

Vreți să abateți atenția și să dați vina pentru eșecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei cîțiva care au avut curaj și demnitate să vorbească public despre erorile și neadevărurile spuse de decidenți, în frunte cu dr. Arafat.

O armată de civili, poliție și militari, cei care dețineți puterea, admiteți că ați fost atât de slabi și de neconvingători încât v-au învins cîțiva, cîștigând încrederea a 70% din populație? Nu, voi ați pierdut încrederea a 70% din români, prin manevrele voastre”, scrie Monica Pop.

„V-au pierdut încrederea: declarațiile mincinoase și contradictorii”

Medicul mai scrie că decidenții s-au contrazis în declarații și s-au luptat între ei.

„V-au pierdut încrederea: declarațiile mincinoase și contradictorii despre boală, pe care inițial ați minimalizat-o, controversele despre vaccin, afirmațiile după interese politice și personale, luptele dintre voi, în dezinteresul românilor, fraudele fiscale și altele!

Agresivitatea, amenințările și șantajul sunt cuvintele voastre de ordin acum! Presiunea îngrozitoare, pe vaccinare, cu condiționare și șantaj, în loc de informații corecte și convingere medicală, netestarea în masă, pe care n-ați permis-o, ați mai și minimalizat-o public, deși toate țările o fac tuturor, nevaccinați sau vaccinați, singura care poate arăta dacă cineva e infectat”, mai scrie medicul oftalmolog.

„Dezinteres și lipsă totală de organizare!”

Monica Pop continuă apoi atacul la Raed Arafat.

„Spitale de campanie, nefolosite, medicamente nu! Dezinteres și lipsă totală de organizare! Toate astea sunt vinovate de starea gravă de lucruri de acum!

Dr. Arafat, toată lumea e consternată de schimbarea dvs. Sunteți polițist de oprimare și abuzuri acum! Dușman exact al celor care v-au susținut la greu. Medic și coleg ați fost…cîndva! Altceva așteptau românii de la dvs! De medici, ce să mai vorbim…!”, încheie Monica Pop.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?