Nancy Pelosi îl prezintă pe Joe Biden ca ''preşedinte ales''

Nancy Pelosi îl prezintă pe Joe Biden ca ''preşedinte ales''

Preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a vorbit vineri despre Joe Biden cu referirea de ''preşedinte ales'' al SUA, într-un moment în care candidatul democrat îl devansează pe republicanul Donald Trump în mai multe state cheie unde nu s-a încheiat numărarea voturilor, relatează AFP.

''În această dimineaţă pare evident că echipa Biden-Harris va câştiga Casa Albă'', a spus la o conferinţă de presă Nancy Pelosi despre Joe Biden şi Kamala Harris, care va fi vicepreşedinte al SUA odată cu alegerea lui Biden.

''Preşedintele ales Biden are un mandat solid pentru a conduce'', a susţinut preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor. ''Joe Biden este un unificator, el doreşte să unească oamenii'', a asigurat ea.

În acest timp, echipa de campanie a lui Donald Trump susţine că alegerile ''nu s-au încheiat'' şi contestă avansul luat de Biden în mai multe state cheie, reclamând şi fraude. Candidatul republican a susţinut încă dinaintea scrutinului că votul prin corespondenţă, folosit masiv la aceste alegeri desfăşurate în condiţii de pandemie, este predispus la fraude. Dar el nu reuşeşte să aducă dovezi.

Pe lângă scrutinul prezidenţial, democraţii par să-şi păstreze majoritatea în Camera Reprezentanţilor, dar Senatul este în continuare disputat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…