Napoli - AC Milan 1-1. „Rossonerii” revin după 17 ani în semifinalele Ligii Campionilor

Napoli - AC Milan 1-1. „Rossonerii” revin după 17 ani în semifinalele Ligii Campionilor

AC Milan reușește o calificare spectaculoasă în semifinalele Ligii Campionilor după o absență de 17 ani. A fost o seară în care fanii „rossonerilor” au trăit cu sufletul la gură fiecare duel din careul favoriților.

FOTO EPA EFE

În turul de pe San Siro, milanezii au reușit să învingă la limită, scor 1-0. Deși gazdele aveau nevoie să revină rapid pe tabelă în retur, tot oaspeții au început meciul în forță și au dominat la mijlocul terenului. În minutul 20, Rafael Leao a fost faultat în careu și arbitrul a arătat punctul cu var. Giroud a ratat lovitura de la 11 metri, însă s-a revanșat cu 2 minute înainte de pauză când a deschis scorul după pasa lui Rafael Leao.

În partea secundă, Napoli a avut mai multe ocazii de a deschide scorul prin Kvaratskvelia și Olivera. În minutul 80, Tomori a făcut henț în propriul careu, dar Kvaratskvelia nu a reușit să îl învingă pe Maignan. În prelungiri, Osimhen a marcat pentru gazde, însă golul său nu a fost de ajuns pentru a duce meciul în prelungiri.

AC Milan merge în semifinale unde poate da chiar peste rivala din oraș, Inter Milano. Rivalii milanezilor au reușit să câștige cu 2-0 în deplasarea de la Benfica și pornesc cu prima șansă la calificare.

AC Milan este deținătoarea a 7 trofee

Rossonerii au câștigat ultima dată Liga Campionilor în 2007, învingând pe Liverpool cu scorul de ​​2-1. Finala s-a disputat la Atena, pe același stadion unde rossonerii au câștigat Liga Campionilor în sezonul 1992/93. Italienii și-au luat atunci revanșa după ce cu 2 ani mai devreme pierdeau finala cu Liverpool după ce au condus cu scorul de 3-0 până la pauză.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu