Narcisa Lecușanu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal

Narcisa Lecușanu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Narcisa Lecușanu, și-a dat, joi, demisia din funcția de vicepreședinte al Federației Române de Handbal, a declarat, pentru AGERPRES, președintele FRH, Alexandru Dedu.

"Doamna Lecușanu și-a prezentat demisia din funcția pe care o ocupa la federație. Eu îi respect decizia și îi urez succes în politicile sportive pe care le întreprinde la Ministerul Tineretului și Sportului", a afirmat Dedu.

Președintele a adăugat că nu a avut timp să discute cu Narcisa Lecușanu: "Dânsa este secretar de stat, lucrează la MTS, eu sunt aici, la federație, nu am avut timp, amândoi suntem ocupați".

Întrebat dacă motivul demisiei este legat de faptul că Federația Română de Handbal a înlocuit echipa Minaur Baia Mare cu HC Vaslui în barajul de menținere în Liga Națională masculină, Alexandru Dedu a răspuns: "Eu m-aș uita mai degrabă dacă funcția de secretar de stat în MTS e compatibilă cu funcția de vicepreședinte al unei federații sportive".

FRH a anunțat, joi, pe site-ul său oficial, că în Adunarea Generală programată în 28 iunie, la Pitești, vor avea loc alegeri pentru postul de vicepreședinte. "Rugăm membrii FR Handbal să transmită până la data de 13.06.2016 propuneri pentru funcția de vicepreședinte FRH-feminin (doamna Narcisa Lecușanu și-a înaintat demisia în 2.06.2016) și membru al Consiliului de Administrație", se menționează în convocatorul publicat pe site-ul FRH.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

3 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

4 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

5 „Cine a vândut căcat a câștigat bine și vara asta” / Adi Hădean, mesaj dur de pe litoral