Năstase, evacuat din complexul de lux al lui Ţiriac

Năstase, evacuat din complexul de lux al lui Ţiriac

Ilie Năstase a fost evacuat miercuri seară, 3 august, din apartamentul din complexul rezidenţial de lux “Stejarii”, care îi aparţine miliardarului Ion Ţiriac, unde locuia de doi ani.

Fostul tenismen şi-a luat bagajele din locuinţa pusă la dispoziţie de prietenul său de o viață şi s-a mutat într-un bloc din zona Grădinii Zoologice, la marginea Bucureștiului, tot cu chirie.

Deşi avea o chirie specială, aproape simbolică, Năstase a adunat restanţe majore la “Stejarii”, fiind convins că prietenia cu Ion Ţiriac îl “pune la adăpost”, potrivit ProSport .

Luna acesta contractul de închiriere a expirat, iar reprezentanţii complexului n-au mai fost de acord cu prelungirea acestuia, deși Năstase solicitase acest lucru, după ce de mai multe luni nu și-a plătit chiria.

Marele tenismen a confirmat pentru Prosport că a părăsit locuinţa din complexul lui Ion Ţiriac, administrat de fiul acestuia, Ion Ion. "A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!", a declarat Ilie Năstase.

Acesta a refuzat să comenteze decizia reprezentanţilor "Stejarii", care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

După ce a fost proprietar timp de aproape cinci decenii, Ilie Năstase a decis în 2020 să vândă vila din Primăverii primită gratuit pe timpul lui Nicolae Ceauşescu.

Casa în care a locuit cu majoritatea nevestelor sale şi care i-a cam adus ghinioane de-a lungul timpului, a fost vândută cu jumătate de milion de euro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…