Năsui (USR), către alegători: Gândiţi ca un contribuabil; cine să administreze banii - mafii sau vreţi schimbare adevărată?

Năsui (USR), către alegători: Gândiţi ca un contribuabil; cine să administreze banii - mafii sau vreţi schimbare adevărată?

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, i-a îndemnat, sâmbătă, pe alegători, să gândească precum un contribuabil şi să decidă cine ar dori să le administreze banii - "să le râdă în nas mafii, interlopi şi grupuri de interese" sau vor "o adevărată schimbare pentru România".

"Nu vă lăsaţi intimidaţi. Ăsta este mesajul cheie al zilei, sistemului securist îi este frică de noi. Îi este frică dintr-un singur motiv, anume faptul că, cu noi, nu se vor înţelege în vechile cârdăşii politice, ca să reuşească să fure, până la urmă, banii dumneavoastră", a spus la finalul întâlnii electorale ce avut loc sâmbătă în faţa Universităţii Bucureşti, la statui, între liderii USR PLUS Bucureşti, Claudiu Nasui şi Vlad Voiculescu, candidaţii alianţei la primăria sectoarelor 1, 2 şi 4 din Bucureşti şi europarlamentari ai formaţiunii cu alegătorii din Capitală.

Liderul USR Bucureşti, a mai spus că "pe 27 septembrie avem o oportunitate pentru următorii patru ani, să schimbăm faţa nu doar a Bucureştiului, ci a întregii Românii. Dacă ieşim la vot şi votăm o mişcare diferită faţă de toate celelalte partide care au existat până acum, izvorâte din PCR, FSN, pe care le-am văzut perindându-se la guvernare în ultimii 30 de ani (...). Pe 27 septembrie, gândiţi-vă, ca un contribuabil, (...) gândiţi-vă cine vreţi să vă administreze aceşti bani, dacă vreţi, în continuare să vă râdă în nas mafii, interlopi şi grupuri de interese, şi să se lăfăie din banii dumneavoastră, sau dacă vreţi o adevărată schimbare pentru România. Noi vom rămâne aici şi vom crea o infrastructură pentru oamenii buni şi oneşti, să se poată implica în viaţa publică, tocmai ca să îi schimbăm pe ei, nu ne lăsăm intimidaţi, ieşiţi la vot pe 27 septembrie".

Întâlnirea electorală a USR PLUS din Piaţa Universităţii a fost perturbată fonic de simpatizaţi ai competitorilor politici, prin intervenţii vocale la megafon. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Să nu întrebați cine este prostul din poza asta...

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...