Natalia Oreiro mulţumeşte în limbă rusă pentru acordarea cetăţeniei de către Putin

Natalia Oreiro mulţumeşte în limbă rusă pentru acordarea cetăţeniei de către Putin

Cântăreaţa şi actriţa uruguayană Natalia Oreiro a mulţumit marţi în limba rusă pentru acordarea cetăţeniei de către preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, relatează EFE.

"Vreau să mulţumesc Rusiei şi întregului său popor pentru această mare onoare. Relaţia noastră se bazează pe peste 20 de ani de dragoste. Şi simt că această legătură va deveni şi mai puternică", a spus Oreiro pe contul său de pe reţeaua de socializare Vkontakte.

Oreiro, care vizitează periodic Rusia şi este foarte populară în această ţară pentru rolurile sale din diferite telenovele, a depus cererea pentru obţinerea cetăţeniei ruse în iunie 2016.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, marcată pe 12 noiembrie, artista a postat un mesaj pe Twitter purtând pe cap un "kokoshnik"de culoare roşie, un acoperământ tradiţional rusesc, pentru a-i felicita pe ruşi cu ocazia acestei sărbători şi asigurând că "Rusia este şi patria mea".

În 2018 artista a înregistrat un cântec pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, iar în 2019, cu ocazia turneului său "Unforgettable", a susţinut concerte în 13 oraşe ruseşti.

În ultimii ani, Putin a acordat cetăţenia rusă în procedură de urgenţă unor personalităţi, precum actorul francez Gerard Depardieu sau actorul american Steven Seagal.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați