Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins Austria la Campionatul Mondial pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins Austria la Campionatul Mondial pe echipe

Naţionala feminină de tenis de masă a României a învins, miercuri, cu scorul de 3-0, reprezentativa Austriei în cel de-al patrulea meci din grupa A a primei divizii de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo, informează site-ul oficial al competiţiei.

Daniela Dodean şi Elisabeta Samara (Imagine: Mediafax Foto)

În prima întâlnire, Daniela Dodean a învins-o, cu scorul de 3-1, pe Liu Jia. Elizabeta Samara a trecut de Elena Waggermayer, cu scorul de 3-0, iar Bernadette Szocs a învins-o pe Li Qiangbing, cu scorul de 3-2.

În primele meciuri de la Campionatul Mondial pe echipe, naţionala feminină a României a învins Slovacia şi a fost întrecută de Coreea de Nord şi China.

Următoarele meciuri ale naţionalei feminine la Campionatul Mondial pe echipe va avea loc joi, împotriva Poloniei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...