Naţionala, „sfâşiată“ de Dorinel Munteanu: Iordănescu şi jucătorii săi, distruşi

Naţionala, „sfâşiată“ de Dorinel Munteanu: Iordănescu şi jucătorii săi, distruşi

România, locul 48 în clasamentul FIFA, a „reuşit“ performanţa de a pierde în Muntenegru, locul 70 în lume, la capătul unui meci în care n-a avut niciun şut pe poartă! Şi nu doar scorul final (0-2) sau acest detaliu statistic îngrijorează, ci, mai degrabă, faptul că jocul României a fost înfiorător de slab, după cum Adevărul a scris aici, în cronica meciului.

Prestaţia jalnică a tricolorilor l-a înfuriat şi pe fostul internaţional, Dorinel Munteanu (53 de ani). Care, într-o intervenţie la Digi Sport , a mărturisit că n-a văzut partida de la Podgorica, însă, citind reacţiile de după meci, a rămas şocat din cauza declaraţiilor date de Edward Iordănescu şi de jucătorii săi.

Ce a spus Dorinel Munteanu?

*Eu n-am văzut meciul, am fost pe drum aseară. O ruşine, un joc foarte slab, din ce am auzit. Văzând interviurile lui Edi Iordănescu, îmi dau seama că e pe altă lume! După primul meci oficial a început să acuze jucătorii şi să nu-şi asume responsabilitatea. Aşa ar fi normal să facă, să-şi asume greşelile.

*Am văzut şi din interviurile jucătorilor şi-mi dau seama că n-au înţeles ce trebuie să facă. Eu, în momentul de faţă, n-am nicio speranţă. Nici ofensiv, nici defensiv. E incredibil să nu ne ridicăm la nivelul Muntenegrului. Mă gândeam la cel puţin un egal înainte de meci. Fotbaliştii nu pot să joace singuri.

*Trebuie să aibă o filosofie exactă Edi şi să convoace doar oameni care se pliază pe ideile lui. Chiricheş e un băiat cinstit şi nu vrea să spună ce se întâmplă sau ce se lucrează. Trebuie să-i faci să înţeleagă pe jucători ce trebuie să joace, nu să fie aşa, la întâmplare.

*Uitaţi-vă la CFR Cluj, ştii clar ce stil au. Îmi doresc ca rezultatele echipei naţionalei să fie altele. Nu ca Germania, Argentina sau ăştia, dar măcar să fim decenţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...