Naționala Spaniei a pierdut în fața scoțienilor în meciul de calificare la Campionatul European de Fotbal

Naționala Spaniei a pierdut în fața scoțienilor în meciul de calificare la Campionatul European de Fotbal

Ambele goluri au fost marcate de Scott McTominay (minutele 7 și 51).

Atacantul Scoției Lyndon Dykes și fundașul Spaniei Iñigo Martinez. FotoEPA-EFE

Naționala Spaniei a pierdut cu 2-0 în fața Scoției în meciul din turul doi al turneului de calificare la Campionatul European de Fotbal 2024. Întâlnirea a avut loc marți. Ambele goluri au fost marcate de Scott McTominay (minutele 7 și 51). McTominay reușise o „dublă” și în precedentul meci al Scoției, primul din campania de calificare, 3-0 cu Cipru.

Într-un alt meci din grupa A, naționalele Georgiei și Norvegiei au jucat o egalitate la Batumi cu scorul de 1:1. Scoția este în fruntea grupei cu șase puncte după două meciuri, urmată de Spania (3 puncte; 2 jocuri), Norvegia (1; 2), Georgia (1; 1) și Cipru (0; 1). În runda următoare din 17 iunie, echipa scoțiană va juca în deplasare cu formația norvegiană, iar georgienii se vor întâlni cu ciprioții.

În grupa I, naționala Elveției a învins pe teren propriu echipa Israelului (3:0), românii au fost mai puternici decât bielorușii (2:1) acasă, iar naționala din Kosovo a terminat la egalitate cu echipa Andorei (1:1). ) acasă. După două runde, echipa Elveției ocupă primul loc (6 puncte), urmată de echipele României (6), Kosovo (2), Andora (1), Israel (1) și Belarus (0).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante