Nawalka (Polonia) - România ne-a dat o replică foarte puternică, dar noi am fost de neoprit

Nawalka (Polonia) - România ne-a dat o replică foarte puternică, dar noi am fost de neoprit

Selecționerul reprezentativei de fotbal a Poloniei, Adam Nawalka, a declarat vineri seara, într-o conferință de presă, că România a dat o replică puternică, dar echipa sa a fost de neoprit.

*Daum, după înfrângerea cu Polonia — Trebuie să recunoaștem că am pierdut în fața unei echipe mult mai bune

"România ne-a dat o replică foarte puternică. Dacă ne uităm la rezultat (n.r. — 3-0) pare că a fost un meci ușor, dar dacă analizăm atent observăm că am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Azi ei au jucat bine, dar noi am fost de neoprit, am dat 100 la sută. Antrenorul Daum a știut când a spus că noi sunt foarte puternici dacă ni se permite să jucăm pe contraatac. Însă în prima repriză am știut să jucăm și atacul pozițional. Întotdeauna ne dorim să câștigăm la un scor cât mai mare. Azi ne-a ieșit și ne bucurăm foarte tare. Este adevărat că au fost și intrări mai dure, dar astfel de meciuri așa se joacă și se câștigă", a afirmat tehnicianul.

Adam Nawalka este de părere că selecționata României s-a schimbat în bine de la instalarea antrenorului german Christoph Daum. "Se văd schimbări în jocul României de la venirea lui Daum, în mod special în ceea ce privește organizarea, care este foarte bună. Daum este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi știu și acest lucru se vede în stilul de joc, în mobilitatea jucătorilor și în ofensivă. Până la urmă este prima înfrângere la un scor mare suferită de România. Până acum au primit doar un gol. Așa cum se vede, grupa este foarte echilibrată. Muntenegru a pierdut azi cu Armenia, o echipă care nu e așa de slabă cum s-a spus", a adăugat el.

Întrebat dacă trebuia oprit meciul la începutul reprizei secunde când atacantul Robert Lewandowski a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce suporterii români au aruncat o petardă în teren, Nawalka a răspuns: "Ne pare foarte rău că apar astfel de situații. Din păcate pe stadioane sunt persoane care se comportă necorespunzător. Nu sunt eu în măsură să spun ce trebuia făcut la acel moment, dar în mod sigur UEFA va analiza și va lua măsurile care se impun".

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, într-un meci contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018 .

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale