NBA: Un jucător arestat pentru a doua oară în trei zile, de această dată pentru ameninţări teroriste

NBA: Un jucător arestat pentru a doua oară în trei zile, de această dată pentru ameninţări teroriste

Baschetbalistul echipei Minnesota Dante Cunningham a fost arestat pentru a doua oară în trei zile, duminică, de această dată pentru că a formulat ameninţări teroriste, a anunţat presa locală.

Dante Cunningham (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit Star Tribune, Cunningham a fost plasat în detenţie duminică, în jurul orei locale 12.00. Jurnalul, care nu citează surse, a precizat că jucătorul ar fi formulat ameninţări teroriste.

Poliţia din Medina, un oraş de 5.000 de locuitori situat la 40 km la vest de Minneapolis, a confirmat arestarea lui Cunningham, fără a preciza motivul.

"Situaţia lui Dante Cunningham este foarte clară şi continuăm să studiem toate informaţiile pe care le primim. Condamnăm comportamentul care a dus la aceste proceduri", a anunţat Minnesota Timberwolves într-un comunicat.

Cunningham, 26 de ani, a fost arestat vineri pentru violenţă domestică, după ce şi-a agresat partenera de viaţă în locuinţa lor din Medina. El şi-a strâns de gât iubita timp de 15-20 de secunde, iar apoi a plecat de acasă. Iubita baschetbalistului a depus plângere, iar Cunningham a fost arestat şi eliberat după ce a plătit o cauţiune de 40.000 de dolari.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990