Ne așteaptă temperaturi de vară în următoarea perioada următoare. Prognoza meteo a fost reactualizată

Ne așteaptă temperaturi de vară în următoarea perioada următoare. Prognoza meteo a fost reactualizată

Potrivit ANM, în mai multe zone din România, temperaturile vor ajunge şi la 27 de grade Celsius.

Vremea se va încălzi FOTO. Arhivă

Sfârșitul de săptămână vine cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor țării. În weekend se pot înregistra temperaturi de 27 de grade Celsius, dar luni, 1 aprilie, este posibil să avem 30 de grade Celsius.

"Cele mai ridicate temperaturi le vom înregistra în regiunile sudice, temperaturi care vor depăși frecvent 27°C. Nu este exclus ca luni să fie ziua cea mai caldă și să avem și temperaturi de 30°C, dar foarte cald va fi în toată țara. Multe temperaturi de peste 24°C doar zona litorală va fi mai defavorizată, pentru că sub influența temperaturii apei, care este încă una foarte scăzută, acolo maximele vor fi doar între 16°C și 20°C de grade”, a declarat Florinela Georgescu, director executiv al ANM, la Antena 3 CNN.

În restul țării temperaturile sunt normale mai degrabă pentru începutul verii. Chiar și temperaturile din cursul nopților sunt în creștere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?