Neacşu consideră că retragerea sprijinului politic Gabrielei Firea ar fi o greşeală

Neacşu consideră că retragerea sprijinului politic Gabrielei Firea ar fi o greşeală

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat marţi că el nu crede că i se va retrage sprijinul politic primarului Capitalei, Gabriela Firea, considerând că aceasta ar fi o greşeală.

Întrebat dacă declaraţiile făcute de Firea la adresa conducerii PSD pot fi un motiv ca acesteia să i se retragă sprijinul politic, Neacşu a spus că nu crede acest lucru.

"După părerea mea nu, pentru că socotesc că asta ar fi o greşeală. Cu titlul personal vă spun acest lucru, nu mi se pare deloc potrivit ca un membru de partid să nu poată să îşi exprime opiniile, opţiunile. Mi-aş dori ca într-o primă fază ele să fie exprimate sau în mare măsură să fie exprimate înăuntrul partidului, şi nu în afară. Doamna Firea o să îmi spuneţi că a încercat şi a spus în CEx o parte dintre lucruri, ceea ce a spus afară este mult mai mult decât ce a spus la şedinţă", a afirmat Neacşu la Parlament.

Secretarul general al PSD a menţionat că îi este greu să aprecieze când se va soluţiona conflictul dintre Firea şi Dragnea.

"Eu cred că este normal ca toţi să avem înţelepciunea de a căuta calea spre împăcare, nu spre discordie. După părerea mea, întotdeauna există loc de împăcare (între Firea şi Dragnea - n.r.). Nu am urmărit declaraţiile Gabrielei Firea, aşa cum nu urmăresc în general lucrurile care se desfăşoară în afara cadrului politic în care partidul îşi desfăşoară activitatea. (...) Evident că orice poziţie care contravine a ceea ce se discută sau ceea ce s-a discutat până acum în partid nu este benefică", a menţionat el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...