Neacșu: Deputații PSD au decis să prezinte în Bp solicitarea de revocare a lui Zgonea de la șefia Camerei

Deputații PSD au decis, marți, în unanimitate, prezentarea la Biroul permanent a solicitării de revocare a lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei Deputaților, a anunțat liderul acestora Marian Neacșu. "Grupul a decis în unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitării privind revocarea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a dlui Valeriu Zgonea", a spus Neacșu.

El a arătat că nu s-a discutat și despre un posibil înlocuitor.

"Trebuie să avem o decizie politică în BPN (al PSD — n.r.)", a adăugat el.

Potrivit acestuia, "un singur argument este cât se poate de evident" în privința lui Valeriu Zgonea: "nu mai este membru al PSD".

Întrebat dacă s-a discutat despre nominalizarea lui Victor Ponta la funcția de președinte al Camerei Deputaților, Neacșu a spus: "Nu am discutat despre aceste lucruri. Recunosc, în calitate de conducător al lucrărilor din Cameră, am încercat să obțin un punct de vedere de la dl Ponta. Nu mi l-a dat".

Liderul deputaților PSD îl susține pe Victor Ponta ca succesor al lui Zgonea și nu crede că absenteismul acestuia sau dosarul sunt impedimente în această privință.

"Da, eu personal îl susțin. Cu ocazia asta are posiblitatea să își îmbogățească palmaresul de prezență. Dl Ponta este parlamentar de trei sau chiar patru mandate, a fost secretar al Camerei Deputaților o bună perioadă de vreme. Cred că a fost "updatat" la schimbările regulamentare. Nu cred că asta va fi o problemă", a motivat Neacșu.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…