Neagoe i-a luat locul lui Lincar la U Cluj. Olteanul nu mai antrenase pe nimeni de un an

Neagoe i-a luat locul lui Lincar la U Cluj. Olteanul nu mai antrenase pe nimeni de un an

Eugen Neagoe (55 de ani) a semnat astăzi cu Universitatea Cluj un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire. Antrenorul a și fost prezentat la „Șepcile Roșii”. Ardelenii s-au despărțit recent de Erik Lincar, antrenorul care i-a adus din nou în prima ligă, după un duel la baraj cu Dinamo (2-0 și 1-1). Însă după ce a obținut doar două puncte în primele 6 etape, el a fost înlocuit de la cârma Universității.

Eugen Neagoe are misiunea de a-i salva pe clujeni de la retrogradare

„Eugen Neagoe este începând de astăzi noul antrenor al Universității Cluj. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani va debuta pe banca echipei noastre la duelul din etapa a șaptea a Superligii cu FC Voluntari. Din staff-ul lui Eugen Neagoe vor face parte Fadi Haddad (antrenor secund), Cristian Sandu (preparator fizic) și Florentin Rădulescu (antrenor cu portarii)”, au anunțat cei de la U, prin intermediul site-ului oficial.

Ultima echipă antrenată de Neagoe a fost Astra Giurgiu. Antrenorul a plecat de la giurgiuveni în 2021 și de atunci a stat pe bară. La Clujeni e așteptat un nou conducător, Ioan Mărginean, fostul președinte de la Gaz Metan Mediaș, cel ce a plecat în această vară de FC Brașov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”