Neamţ: Poliţiştii caută o minoră dispărută dintr-un centru al DGASPC din Roman

Neamţ: Poliţiştii caută o minoră dispărută dintr-un centru al DGASPC din Roman

O minoră în vârstă de 15 ani, instituţionalizată în Complexul de Servicii "Familia Mea" din municipiul Roman, este căutată de poliţişti după ce conducerea instituţiei a depus o sesizare că aceasta a dispărut.

Potrivit IPJ Neamţ, minora se numeşte Maria Sorina Lupu şi a plecat voluntar din centru pe data de 14 februarie şi nu a mai revenit.

Fata are înălţimea de 1,48 metri, greutatea de 55 kilograme, ochii negri şi părul lung, şaten şi ondulat.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o haină de culoare grena, cu guler şi cu glugă îmblănită, bluză de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaştri, fiind încălţată cu tenişi negri.

Poliţiştii au stabilit faptul că minora părăseşte în mod frecvent Complexul de Servicii "Familia Mea" din Roman, fără acordul personalului de supraveghere. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”