Neamţ: Un bărbat din Roman s-a sinucis, împuşcându-se în cap

Neamţ: Un bărbat din Roman s-a sinucis, împuşcându-se în cap

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Roman, s-a sinucis, luni, împuşcându-se în cap cu un pistol.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că mama victimei a fost cea care a anunţat poliţiştii.

"Astăzi, în jurul orei 16,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi prin apel 112, de către o persoană de sex feminin, cu privire la faptul că fiul acesteia s-a sinucis, folosind un pistol. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul tâmplei. Echipajul Serviciului de Ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii au găsit la faţa locului un pistol cu bile pe care victima îl deţinea legal.

O echipă operativă din cadrul IPJ Neamţ se află la faţa locului în vederea efectuării cercetării şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante