Nebunie la Craiova! Nicolae Dică, dat afară după thrillerul-ul de la Ploiești

Nebunie la Craiova! Nicolae Dică, dat afară după thrillerul-ul de la Ploiești

FCU Craiova a anunțat azi că a încetat colaborarea cu antrenorul Nicolae Dică (43 de ani), la doar o lună de când tehnicianul preluase echipa! Asta după ce precedentul antrenor, portughezul Joao Janeiro, stătuse la echipa din Bănie 18 zile!

Nicolae Dică a rezistat 5 meciuri pe banca oltenilor. Foto Facebook

„Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, este comunicatul postat de FCU Craiova pe pagina de Facebook.

Numit ca antrenor 17 iulie, Nicolae Dică a condus echipa olteană în 5 partide, având două victorii și trei înfrângeri: 0-1 cu Sepsi, 3-4 cu U Cluj, 1-0 cu FC Botoșani, 3-1 cu FC Voluntari și 3-4 cu Petrolul. Înainte de aceste meciuri, FCU Craiova mai pierduse un meci, 1-3 cu FCSB, partidă pe care Mititelu o abordase cu preparatorii fizici pe post de antrenori!

Adrian Mititelu, decizii doar de el înțelese. Foto ProSport

Adrian Mititelu, decizii doar de el înțelese. Foto ProSport

Dar patronul oltenilor nu mai poate surprinde cu nimic, el reușind deja un record demn de Cartea Recordurilor: până acum l-a pus pe italianul Nicolo Napoli de 9 ori antrenor și tot de atâtea ori l-a dat afară! Cine știe, poate urmează al 10-lea descălecat al macaronarului în Cetatea Băniei!

Naivi în apărare, poeți în atac

După thrillerul de la Ploiești, 3-4 cu Petrolul, Adrian Mititelu își arăta nemulțumirea, dar nu lăsa se se înțeleagă că va renunța la antrenorul Nicolae Dică: „Noi suntem la a 4-a înfrângere, am primit foarte multe goluri... mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică. Eu aveam alte așteptări de la echipă, de fapt am alte așteptări în continuare.

Nu s-au diminuat șansele (n.r. - la play-off), deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele 6 locuri. Arătăm bine, la fel ca anul trecut, dar suntem naivi în apărare. Vedeam altfel jocul ăsta, dar mă rog, nu mai contează... Eu am încredere în Dică, dar trebuie să mai câștigăm niște puncte, sunt prea puține puncte.

Nu pot nici să accept înfrângeri după înfrângeri cu un lot foarte bun. Avem jucători cu calitate, se vede, dar trebuie să jucăm mai pragmatic, suntem prea poeți, știm doar să atacăm”, a declarat Mititelu la finalul jocului de la Ploiești.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB