Nebunie totală pe teren, Galatasaray cu Fenerbahce a durat doar 50 de secunde | VIDEO

Nebunie totală pe teren, Galatasaray cu Fenerbahce a durat doar 50 de secunde | VIDEO

Fenerbahce aflată în conflict cu federația turcă de fotbal, a boicotat în Supercupa turcă meciul cu Galatasaray. În această seară, Fenerbahce a trimis jucătorii echipei pe teren, iar în minutul 2 al partidei, imediat după ce Mauro Icardi a marcat, jucătorii au ieșit de pe teren, fapt ce a dus la suspendarea meciului, scrie GSP.ro.

Galatasaray - Fenerbahce FOTO: Facebook/Galatasaray

Clubul din Istambul este în război cu întreg fotbalul turc, Fenerbahce a convocat o adunare a membrilor, discutând despre posibila retragerea din campionat și mutarea în altă țară, după ce jucătorii săi au fost atacați pe teren de fanii lui Trabzonspor, pe 17 martie.

Planul spectaculos al lui Fenerbahce a fost pus în practică în seara aceasta. Contra Galatei, în Supercupa Turciei, Fener a trimis pe teren echipa U19. În secunda 50 a partidei, Mauro Icardi marcat cu un șut lansat de de Baris Yilmaz.

Ulterior, jucătorii lui Fenerbahce au părăsit terenul, un gest de protest unic în fotbalul turc. Arbitrii n-au avut de ales decât să fluiere finalul prematur al partidei, iar jucătorii Galatei sărbătorit triumful din Cupă, obținut după doar 50 de secunde propriu-zise de joc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat