Nechifor (Pro România): Miza aducerii aurului în ţară o reprezintă milioanele pe care le va câştiga firma de transport

Nechifor (Pro România): Miza aducerii aurului în ţară o reprezintă milioanele pe care le va câştiga firma de transport

Liderul judeţean al Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat într-o conferinţă de presă, vineri, că transportul aurului în ţară este o ''afacere'', în condiţiile în care este foarte costisitor, fiind de văzut ce firmă anume se va ocupa de acest lucru.

În opinia lui Nechifor, acest transport este adevărata miză a aducerii rezervei de 63 de tone de aur în România.

"Interesul este ca Liviu Dragnea să ajungă preşedinte (n.r.-al României). Dragnea trage la Preşedinţie şi pentru asta face tot ceea ce face. Numai populism (...) E o prostie să aduci aurul acasă (...) Avem idee cât ne costă să aducem aurul acasă? Şi-a pus cineva întrebarea cât costă să aduci aurul acasă? (...) Nu-l duci cu Atlassib-ul sau cu altă firmă de transport, nu-l duci cu punga de rafie, nu-l pui la cală la avion, nu-l legi sub mieluşel, cum a trecut Hayssam. Aurul îl aduci acasă pe multe milioane. Eu acolo m-aş duce, acolo aş săpa, să văd ce firmă e în România abilitată să care aurul. Şi vă sun eu că, dacă o căutăm, o vedem că e în legătură cu Vâlcov, cu Dragnea şi cu ăilalţi. Deal-ul ăsta e. Că e la Londra sau la Bucureşti aurul, vă spun eu că, dacă lor li se pare mai profitabil, îl duc şi înapoi. Deci îl aduc şi îl duc", a spus Nechifor.

Nechifor crede că tot ce face Liviu Dragnea e doar populism, pentru a ajunge preşedintele României şi a scăpa de problemele penale.

"Populismul lui Dragnea este foarte clar (...) Tot ce face Dragnea face doar cu scopul de a fi ales preşedinte, de a-şi muta toate problemele lui personale cinci ani de atunci încolo, când vor fi deja prescrise", a mai spus Nechifor.

Senatul a adoptat la începutul acestei luni proiectul de lege prin care Banca Naţională a României este obligată să aducă în ţară aproape toată rezerva de aur ţinută în Londra, la Banca Angliei, iniţiat de preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, şi de senatorul PSD Şerban Nicolae. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”