Neculai Onțanu: Nu am negociat și nu voi negocia plecarea mea din UNPR

Neculai Onțanu: Nu am negociat și nu voi negocia plecarea mea din UNPR

Președintele interimar al Uniunii Naționale pentru Progresul României, Neculai Onțanu, precizează că nu a negociat și nu va negocia plecarea sa din UNPR și nici ''transferul'' la PSD.

''Constat cu neplăcere o serie de intoxicări și dezinformări apărute în spațiul public în ceea ce privește UNPR și persoana mea. Vreau să clarific fără niciun fel de echivoc: Nu am negociat și nu voi negocia plecarea mea din UNPR. Nu am negociat cu Liviu Dragnea transferul meu la PSD. În acest moment asigur interimatul funcției de președinte al UNPR și efortul meu și al lui Valeriu Steriu este concentrat pe campania electorală'', spune Onțanu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit acestuia, UNPR este supus unui asalt mediatic ''din partea unor răuvoitori care vor să inducă o stare de dezordine în partid''.

''Le transmit tuturor detractorilor UNPR că demersul lor va eșua și îi îndemn, prietenește, să-și vadă de treaba lor. UNPR nu va asista pasiv la acest comportament agresiv și, dacă aceste acțiuni nu se opresc de îndată, ne vom vedea nevoiți să acționăm la rândul nostru. UNPR este puternic și rămâne unit. Orice altceva este doar un joc penibil de fum și oglinzi puse în scenă de grupuri de interese politice străine UNPR-ului'', conchide președintele interimar al progresiștilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?