Negociatorul-şef palestinian Saeb Erekat, în stare critică după infectarea cu coronavirus

Negociatorul-şef palestinian Saeb Erekat, în stare critică după infectarea cu coronavirus

Sănătatea negociatorului-şef palestinian Saeb Erekat s-a înrăutăţit, el fiind acum în stare critică, a anunţat luni spitalul din Israel unde este tratat pentru complicaţii legate de COVID-19, relatează DPA.

În vârstă de 65 de ani, Erekat a fost transferat din oraşul său natal din Cisiordania în spitalul Hadassah din Ierusalim.

"Domnul Erekat a avut o noapte liniştită, însă în această dimineaţă starea i s-a înrăutăţit, fiind critică. Iar din cauza dificultăţilor de respiraţie, este conectat la aparatul respirator", se arată într-un comunicat de presă al spitalului.

Erekat, negociator-şef palestinian şi secretar general al Organizaţiei pentru Eliberarea Palestinei, a fost testat pozitiv cu coronavirus la începutul acestei luni.

Erekat, unul dintre cei mai vizibili oficiali palestinieni pe scena internaţională şi înalt consilier al preşedintelui Mahmoud Abbas, a fost supus unui transplant de plămân într-un spital din SUA în 2017. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante