Negocieri intense între William și Harry înainte de a ieși cu soțiile să salute oamenii de la Windsor

Negocieri intense între William și Harry înainte de a ieși cu soțiile să salute oamenii de la Windsor

Cuplurile regale William și Kate și Meghan și Harry au ieșit împreună în fața Palatului Windsor după o negociere extinsă care a întârziat sosirea lor cu cel puțin 45 de minute, conform unei surse Daily Mail.

Negocieri intense înainte de ieșirea în public FOTO Getty Images

Surse regale spun că Prințul William a încercat să facă pace cu fratele său mai mic, Prințul Harry, cerându-i să i se alăture într-o plimbare în afara Castelului Windsor, în urma unui apel telefonic cu tatăl său, Charles al III-lea.

Într-o scenă care i-a încântat pe fanii regali, care se adunaseră cu sutele la porțile domeniului Windsor pentru a jeli moartea Reginei, William și Harry au ieșit alături de soțiile Kate și Meghan.

Cele două cupluri s-au plimbat 40 de minute, inspectând marea de omagii florale așezate în jurul porților domeniului regal în onoarea mult iubitei regine.

Aseară, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a spus că Prințul și Prințesa de Wales i-au invitat pe ducele și ducesa de Sussex să li se alăture lui pentru plimbarea de ieri seară.

Cu toate acestea, potrivit The Times, taberele au necesitat negocieri prelungite în prealabil, care au întârziat sosirea lor cu 45 de minute.

O sursă din Palat a declarat: „Prințul de Wales i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales mai devreme. Prințul de Wales credea că ar fi o demonstrație importantă de unitate pentru regină într-un moment incredibil de dificil pentru familie.”

Experții prevăd că momentul ar fi oferi un punct de cotitură în relația zdruncinată dintre Prințul și Prințesa de Wales și ducele și ducesa de Sussex, care au fost în dezacord în urma unei serii de interviuri dăunătoare familiei regale oferite de Harry și Meghan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”