Negocieri intense pe voturile moțiunii împotriva Guvernului Orban/PSD mizează pe un vot la limită, respectiv pe 234 de parlamentari

Negocieri intense pe voturile moțiunii împotriva Guvernului Orban/PSD mizează pe un vot la limită, respectiv pe 234 de parlamentari

Negocieri intense pe voturile moțiunii împotriva Guvernului Orban/PSD mizează pe un vot la limită, respectiv pe 234 de parlamentari.

Parlamentul se renunște în ședință comună, luni, 31 august, de la ora 14.00, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului Orban. Potrivit informațiilor G4media, negocieri intense au loc în acest moment, de partea liderilor PNL, în scopul determinării parlamentarilor să respingă demersul PSD.

Social democrații au nevoie de 233 de voturi în Parlament pentru a dărâma Guvernul lui Ludovic Orban, dar conform datelor prezentate chiar de președintele formațiunii, Marcel Ciolacu, există suspiciuni că nu toți social-democrații sunt interesați să voteze moțiunea. În acest moment, PSD s-ar baza pe un număr de 234 de voturi, exact la limită.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”