Nelu Tătaru: Voi desface caracatița de la Unifarm și din tot sistemul medical/Am trecut printr-o pandemie, credeți că ne este frică de o moțiune?

Nelu Tătaru: Voi desface caracatița de la Unifarm și din tot sistemul medical/Am trecut printr-o pandemie, credeți că ne este frică de o moțiune?

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut mai multe declarații duminică, la Digi24, răspunzând astfel la atacul purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, care a vorbit într-o conferință de presă despre ”caracatița Unifarm”.

Ministrul Tătaru a transmis că ”va desface caracatița Unifarm” și ”caracatița din tot sistemul medical” și că își propune să facă acest lucru prin reforma pe care vrea să o pregătească în sistemul de sănătate.

Tătaru a fost întrebat dacă se teme că Guvernul Orban ar putea să pice după moțiunea de cenzură despre care PSD transmite că va fi depusă dacă Executivul nu va dubla pensiile.

Ministrul Sănătății a răspuns că Executivul tocmai a trecut printr-o pandemie și că nu se poate teme de o moțiune a PSD: ”Tocmai am trecut printr-o pandemie. Credeți că ne este frică de o moțiune de cenzură?”, a conchis Nelu Tătaru, duminică, la Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa