Nemții, toleranță zero pentru indisciplină: Decizia în cazul Mane face înconjurul lumii

Nemții, toleranță zero pentru indisciplină: Decizia în cazul Mane face înconjurul lumii

Bayern Munchen e printre cele mai importante cluburi din lume, iar formația bavareză a dobândit acest statut pentru că are niște principii la care nu renunță pentru nimic. Această realitate se vede atât în deciziile financiare, cât și în cele sportive pe care le ia Bayern, periodic.

La capitolul achizițiilor, nemții au refuzat să arunce cu banii, cum fac formații precum PSG sau Manchester City, de pildă. Și, inclusiv când au plătit sume mari pe transferuri, cum s-a întâmplat în cazul aducerii lui Sadio Mane (31 de ani) de la Liverpool pentru 32 de milioane de euro, ei au prețuit, în primul rând, disciplina! Ceea ce se vede acum, în mod clar.

Săptămâna trecută, atacantul senegalez a fost în prim-planul unui episod șocant, după înfrângerea cu Manchester City, scor 0-3, în turul sferturilor Ligii Campionilor. Imediat, Bayern a demarat o anchetă internă și a trecut la măsuri. Prima consecință a scandalului: Mane a fost lăsat în afara lotului pentru meciul din weekend, cu Hoffenheim, 1-1, acasă, în Bundesliga. Apoi, în presă a apărut amenda primită de Mane: 300.000 de euro! Ce-i drept, unele surse media au publicat o sumă și mai mare: 500.000 de euro.

Iar problemele atacantului senegalez nu s-au încheiat! Bayern va face tot posibilul pentru a-l vinde pe Mane în vară, la doar un an după transferul atacantului african. În cele 32 de partide bifate pentru bavarezi până acum, Mane a adunat 11 goluri și 5 pase decisive, în 1.940 de minute de joc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale