Nemții vor să revoluționeze fotbalul. Klopp, selecționerul Germaniei și antrenorul lui Liverpool, în același timp

Nemții vor să revoluționeze fotbalul. Klopp, selecționerul Germaniei și antrenorul lui Liverpool, în același timp

Jurgen Klopp (56 ani) ar putea deveni selecționerul Germaniei, după ce naționala nemților a fost umilită de Japonia la ea acasă, scor 1-4.

Jurgen Klopp e văzut drept salvatorul Germaniei. Foto EPA EFE

Țara gazdă a Euro 2024 pregătește un plan pentru turneul final de anul următor. Potrivit fostului internațional norvegian Jan Aage Fjortoft (56 ani), în prezent analist sportiv, Federația Germană de Fotbal vrea să îi propună lui Jurgen Klopp să devină selecționer, dar să și îl lase să pregătească în paralel formația de club. Antrenorul ”cormoranilor” are contract cu Liverpool până în iunie 2026, dar nemții vor să îl lase să pregătească în paralel cele două formații.

"Marele vis al germanilor este Klopp. Probabil îi vor spune că poate fi și selecționar, dar o poate antrena și pe Liverpool. Dar, cel mai probabil, va refuza", a scris Jan Aage Fjortoft pe Twitter.

Flick spune că e omul potrivit

La scurt timp după eșecul cu Japonia (1-4), Hansi Flick a transmis că nu ia în calcul să renunțe la post : „Încă cred că sunt omul potrivit pentru a fi selecționerul Germaniei. Dar știu și că fotbalul e dinamic. Așa că nu pot prezice ce se va întâmpla. Eu și staff-ul meu facem totul să pregătim lotul în maniera perfectă”.

Germania e calificată la Euro 2024 din postura de țară gazdă. În partidele de pregătire , naționala lui Flick a pierdut 4 meciuri din cele 5 disputate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?