Nepoata lui Elvis, despre Michael Jackson ca tată vitreg: „Odată a închis un magazin întreg ca să-mi ia un urs de pluș“ FOTO

Nepoata lui Elvis, despre Michael Jackson ca tată vitreg: „Odată a închis un magazin întreg ca să-mi ia un urs de pluș“ FOTO

Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a vorbit într-un interviu despre moartea mamei sale, despre relațiile cu tații ei vitregi și cu bunica sa, Priscilla, dar și despre moștenirea Graceland.

Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley FOTO Profimedia

În ediția din septembrie, „Vanity Fair“ publică un interviu extins cu nepoata lui Elvis Presley, în care aceasta vorbește despre unele dintre cele mai intime aspect ale vieții sale și face dezvăluiri în premieră: de la cum să crești în familia Presley, până la moartea mamei sale și relația controversată cu bunica sa, Priscilla Presley.

Ultimii ani au fost grei pentru actrița Riley Keough (34 de ani), fiica Lisei Marie Presley și a muzicianului Danny Keough (primul soț al Lisei). În 2020, fratele ei Benjamin Storm Keough, s-a sinucis. După moartea mamei sale, în ianuarie 2023, a urmat o bătălie în instanță cu bunica sa, Priscilla Presley, pentru Graceland . Riley a dezvăluit în interviu că și-a văzut mama ultima dată cu o zi înainte ca aceasta să moară , pe 11 ianuarie, la un eveniment în memoria lui Elvis. „Îmi amintesc că mă gândeam atunci cât de frumoasă era“, a spus ea.

Viața ei nu a fost deloc ușoară, a fost trădată și a simțit lipsa iubirii adevărate și a prietenilor adevărați... De când s-a născut, oamenii au vrut mereu ceva de la ea. A trebuit să-și facă o armură. Era foarte puternică, extrem de iubitoare și loială, o leoaică, o femeie feroce și o mamă minunată“, a mărturisit actrița.

Relațiile Lisei Marie au fost mereu în atenția taloidelor și a publicului. Unica fiică a Regelui a avut patru mariaje eșuate.

Lisa Marie Presley a fost membră a Bisericii Scientologice (din care s-a retras oficial în 2016) , unde l-a cunoscut pe primul ei soţ, Danny Keough, cu care s-a căsătorit în 1988. Au format un cuplu timp de șase ani. Au avut împreună o fiică, Riley, și un fiu, Benjamin, înainte de a se căsători cu Michael Jackson în anul 1994. Au divorțat în 1996.

Căsnicia lor a durat doar doi ani și a fost rapid copleșită de probleme, inclusiv faptul că Jackson a fost acuzat că a abuzat de copii. Lisa Marie a declarat în 2003 că a devenit obsedată de încercarea de a-l „salva“ pe star și a crezut că ar putea „salva lumea“ împreună.

Presley a fost singură câţiva ani după Jackson, până l-a cunoscut pe actorul Nicholas Cage cu care s-a căsătorit în anul 2002. Cei doi au avut o căsnicie de scurtă durată: Cage a solicitat divorțul câteva luni mai târziu, iar divorțul a fost finalizat în 2004.

În 2006, a urmat cea de-a patra căsătorie a cântăreţei, cu producătorul Michael Lockwood, cu care are două gemene - Harper şi Finley. Alături de el a avut cel mai lung mariaj, de 10 ani. Cei doi s-au separat în 2016. Avocatul Lisei a subliniat că motivele pentru care clienta sa a solicitat divorţul au fost problemele financiare şi copiii. Lisa a rămas în relații foarte bune cu primul soț, Danny, alături de care trăia în momentul morții.

Am avut niște tați vitregi Atipici. Și faimoși, și anonimi. Toată copilăria mea a fost la extreme. Îmi dau seama cât de nebunesc pare pentru cineva care privește din afară. Dar când trăiești în mijlocul evenimentelor, este doar viața ta și familia ta. Îți amintești doar dragostea și eu chiar l-am iubit pe Michael“, a declarat în interviu.

Odată, Michael a închis un magazin întreg de jucării ca să-mi ia un ursuleț de pluș. Era felul lui de a-i face pe oameni fericiți, era un lucru pe care el și bunicul meu îl aveau în comun“, a spus ea. Actrița a mărturisit că „a petrecut mai mult timp la Neverland (proprietatea lui Michael Jackson – n.r.) decât la Graceland“.

Despre Nicolas Cage, Riley Keough a spus că nu țin legătura, dar că i-ar plăcea să lucreze cu el, deoarece „este un mare actor“.

Moștenirea Graceland

Ca în orice familie în care este o avere uriașă la mijloc, după moartea Lisei Marie au apărut probleme. Priscilla Presley a contestat în justiție validitatea testamentului fiicei sale, imediat după moartea acesteia. Cererea în instanță contesta un amendament din 2016 la testamentul Lisei Marie, care a înlăturat-o pe Priscilla din funcția de administrator al succesiunii, numind-o, în schimb, pe Riley.

Potrivit relatărilor din presă, Riley, singurul administrator, i-a plătit Priscillei 78 de milioane dolari plus taxe, pentru a avea dreptul deplin de proprietate asupra domeniului Graceland.

Când mama a murit, a fost mult haos în fiecare aspect al vieții noastre. Da, suntem o familie, dar există și un aspect financiar uriaș, așa că niște clarificări trebuiau făcute. Lucrurile cu bunica vor merge bine, acum că s-a rezolvat. A fost o perioadă tulbure, dar totul va reveni la normal“, a mai spus Riley.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat