Nepoata lui Trump îi cucerește pe chinezi cu un videoclip în care recită o poezie din dinastia Tang

Nepoata lui Trump îi cucerește pe chinezi cu un videoclip în care recită o poezie din dinastia Tang

Micuța Arabella Kushner, nepoata președintelui ales al SUA, Donald Trump, a suscitat simpatia a numeroși chinezi, cu un videoclip în care își demonstrează cunoștințele de limbă mandarină, recitând o poezie din epoca de aur a dinastiei Tang, relatează EFE.

Sursa foto: captură YouTube

Imaginile fetiței în vârstă de 5 ani, recitând acest poem, au devenit săptămâna aceasta unul din subiectele cele mai comentate pe rețelele de socializare, unde mii de useri chinezi și-au manifestat surprinderea față de talentul nepoatei lui Trump.

"Este adorabilă", au scris mulți chinezi pe Weibo, platforma similară Twitter, unde clipul micuței Arabella Kushner îmbrăcată într-un tutu roșu și o cămașă stil 'qipao', portul tradițional chinez, a fost văzut de sute de mii de persoane.

Această imagine și multe altele au fost publicate de mama fetiței, Ivanka Trump, la începutul anului însă de abia acum au devenit virale după ce bunicul Trump a câștigat alegerile prezidențiale în SUA.

"China a devenit cea mai importantă economie a lumii", sau "China este viitorul", au fost câteva din mesajele postate pe rețelele de socializare, în timp ce mulți utilizatori au asigurat că președinte ales al SUA demonstrează prin intermediul nepoatei sale că este conștient de acest lucru și că "Trump este un vizionar".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...