Nepoata unui miliardar american, răpită de pe stradă. Recompensă de 50.000 de dolari pentru găsirea ei

Nepoata unui miliardar american, răpită de pe stradă. Recompensă de 50.000 de dolari pentru găsirea ei

Eliza Fletcher, 34 de ani, nepoata unui miliardar din Tennessee, a fost răpită vineri dimineață în timp ce făcea jogging lângă Universitatea din Memphis. Familia ei oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru orice informație care va ajuta la găsirea ei, conform Insider . Poliția din Memphis a arestat deja un suspect care ar fi fost implicat în răpirea lui Fletcher.

Eliza Fletcher a fost urcată cu forța într-un SUV. Șoferul a fost arestat, dar femeia e de negăsit

Potrivit Departamentului de Poliție din Memphis, Eliza Fletcher, care lucra ca educatoare la o grădiniță, a fost forțată să urce într-un vehicul în timp ce alerga în campusul Universității din Memphis, vineri diminineață, în jurul orei 4:30.

Familia ei a anunțat că va oferi 50.000 de dolari pentru orice informație care ar putea ajuta autoritățile să o găsească.

Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea în siguranță a Elizei și sperăm că această recompensă va ajuta poliția să-i captureze pe cei care au comis această infracțiune”, a declarat familia lui Fletcher într-o declarație publicată vineri seară prin Crimestoppers, conform Associated Press.

Potrivit CBS News, un anchetator a spus că soțul lui Fletcher a dat-o ​​dispărută atunci când nu a mai ajuns acasă. Un martor i-ar fi găsit telefonul și sandalele în apropierea campusului universitar, în jurul orei 7:00 dimineața. De altfel și imaginile de pe camerele de supraveghere au surpins un SUV negru, care avea un far din spate avariat, în timp ce aștepta în locul unde au fost găsite obiectele ce i-a aparținut lui Fletcher.

În videoclip se vede cum un bărbat a alergat spre ea și a forțat-o să urce în mașină. De asemenea, poliția a anunțat anterior că Fletcher s-a luptat cu bărbatul care a forțat-o să urce în interiorul SUV-ului GMC Terrain de culoare închisă. Mașina ar fi așteptat patru minute în zonă înainte de a pleca.

Polițiștii au găsit SUV-ul sâmbătă și, după o scurtă urmărire, au arestat un bărbat pe nume Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani. Dar Eliza încă este dispărută. Oficialii au găsit ADN-ul lui Abston pe sandalele Elizei și au aflat, de asemenea, că SUV-ul căutat era similar cu cel deținut de o femeie cu care bărbatul era împreună. Aceasta ar fi spus polițiștilor că l-a văzut pe Abston curățând mașina și hainele în dimineața în care Fletcher a dispărut, dar și că el „se comportă foarte ciudat”.

Fletcher a absolvit Hutchinson School din Memphis în 2006 și a obținut o diplomă de predare de la Universitatea Belmont. Ea s-a căsătorit în urmă cu opt ani și are doi băieți.

"Nu vrei să auzi că se întâmplă. Vrem doar să o găsim", a spus jurnaliștilor Hart Robinson, un prieten al familiei lui Fletcher.

Potrivit The Daily Beast , Fletcher este nepoata lui Joseph Orgill III, care a condus împreună gigantul distribuitor de hardware Orgill Inc din Memphis, care înregistrează vânzări de 3 miliarde de dolari pe an,femeia fiind moștenitoarea afacerii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...