Nepoata vicepreședintelui UEFA, Angel Maria Villar, omorâtă deși se plătise răscumpărarea

Nepoata vicepreședintelui UEFA, Angel Maria Villar, omorâtă deși se plătise răscumpărarea

Nepoata lui Angel Maria Villar, vicepreședinte UEFA și președinte al federației spaniole, a fost găsită moartă, deși familia plătise o parte din răscumpărarea cerută de răpitori, a anunțat ministerul spaniol de externe.

Maria Villar Galaz, 36 ani, a fost găsită fără viață într-un canal de ape reziduale, la două zile după ce fusese răpită, legată de mâini și picioare și cu un sac de plastic pe cap care i-a cauzat moartea prin asfixiere. Victima a fost răpită pe 13 septembrie după ce a luat un taxi într-un centru comercial din Santa Fe, în apropiere de sediul IMB Mexic, unde lucra. Răpitorii au forțat-o să retragă bani din contul său înainte de a solicita o răscumpărare familiei pentru punerea ei în libertate. O parte din bani au fost plătiți, dar corpul victimei a fost găsit la zi mai târziu.

Angel Maria Villar conduce federația spaniolă din 1988 și este membru al Comitetului Executiv al FIFA din 1998. După ce și-a anunțat candidatura la președinția UEFA, el a decis să se retragă din cursă înaintea alegerilor.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…