Nepotul regelui Spaniei, implicat într-o bătaie cu cuțite în fața unui club de noapte din Madrid

Nepotul regelui Spaniei, implicat într-o bătaie cu cuțite în fața unui club de noapte din Madrid

Froilán ar putea petrece între trei luni și un an în închisoare dacă va fi condamnat, deși în Spania sentințele de sub doi ani sunt de obicei suspendate pentru primele infracțiuni.

FOTO Profimedia

Poliția a fost chemată la clubul de noapte Vandido de pe strada Goya din Madrid la primele ore ale zilei de 25 noiembrie, în urma unor informații potrivit cărora un grup de aproximativ 30 de persoane se băteau, potrivit Daily Mail.

Ofițerii au descoperit pe jos pete de sânge și o parte din oglinda retrovizoare a unei mașini. Se pare că încăierarea a început după ce vehiculul a fost avariat.

Un prieten al familiei regale a suferit o tăietură la braț provocată de un cuțit în timpul incidentului.

Tânărul în vârstă de 24 de ani s-a aflat de mai multe ori în centrul unor scandaluri de-a lungul anilor.

În iulie, el a fugit din clubul de noapte Opium din Marbella după un schimb de focuri care s-a soldat cu rănirea mai multor membri ai clubului. Nu există suspiciuni că Froilán ar fi fost implicat în acel incident.

În aprilie, ar fi fost lovit cu pumnul în față după ce a sărit peste coada la toaleta unui club de noapte din capitala spaniolă.

După un schimb de cuvinte cu bărbatul care aștepta să folosească toaleta, Froilán l-ar fi avertizat că „nu știe cu cine vorbește”, înainte de a fi lovit. Palatul a refuzat să depună plângere împotriva atacatorului.

În 2012, Froilán s-a împușcat accidental în picior în timp ce se afla la o fermă deținută de familia tatălui său. Acest moment amintește de un incident din 1956, când Juan Carlos l-a împușcat mortal, fără să vrea, pe fratele său mai mic, Alfonso, cu un revolver.

De asemenea, în aprilie, Froilán și sora sa, Victoria Federica, în vârstă de 22 de ani, ar fi fost implicați într-un accident de circulație la primele ore ale dimineții în cartierul Salamanca din Madrid. Mașina s-a izbit de mai multe vehicule care erau parcate pe stradă, potrivit El Confidencial.

Sora lui Froilán era la volan în acel moment, în timp ce el se afla pe scaunul pasagerului. Ambii au fost identificați de poliție, dar incidentul a fost ținut secret.

Controversele lui Froilán fac parte dintr-o serie de scandaluri în familia regală spaniolă pe care unchiul său a încercat să le inhibe în cei opt ani de domnie.

Juan Carlos I a părăsit țara în 2020, în timp ce era anchetat de procurori pentru presupuse nereguli financiare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă