Nerușinații! Nea Cioloș, încă o BILĂ NEAGRĂ!

Nerușinații! Nea Cioloș, încă o BILĂ NEAGRĂ!

Doi membri ai Guvernului Cioloș au invocat riscuri de securitate ca să primească locuințe de la stat: Miniștrii tehnocrați locuiesc la RA-APPS ca să nu-și deranjeze chiriașii!

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, și ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, nu și-au declarat veniturile din închirierea apartamentelor personale. Acuzația vine de la Sorin Chelmu, secretar general al Guvernului până săptămâna trecută. Acesta este cel care a semnat ca Tudorache și Pașca Palmer să primească, în decembrie 2015, apartamente de lux, deși ambii dețin locuințe în București.

Imediat ce și-au preluat funcțiile în Guvernul Cioloș, Dragoș Tudorache (atunci șeful cancelariei premierului, azi ministru de Interne) și Cristiana Pașca Palmer au cerut să li se pună la dispoziție locuințe de la Regia Autonomă - Administrația Pa-trimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Legal, însă, nici unul din cei doi nu ar fi avut dreptul, până de curând, să primească o locuință de la stat, întrucât ambii dețin case în București.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu