Nerușinații! Nea Cioloș, încă o BILĂ NEAGRĂ!

Doi membri ai Guvernului Cioloș au invocat riscuri de securitate ca să primească locuințe de la stat: Miniștrii tehnocrați locuiesc la RA-APPS ca să nu-și deranjeze chiriașii!

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, și ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, nu și-au declarat veniturile din închirierea apartamentelor personale. Acuzația vine de la Sorin Chelmu, secretar general al Guvernului până săptămâna trecută. Acesta este cel care a semnat ca Tudorache și Pașca Palmer să primească, în decembrie 2015, apartamente de lux, deși ambii dețin locuințe în București.

Imediat ce și-au preluat funcțiile în Guvernul Cioloș, Dragoș Tudorache (atunci șeful cancelariei premierului, azi ministru de Interne) și Cristiana Pașca Palmer au cerut să li se pună la dispoziție locuințe de la Regia Autonomă - Administrația Pa-trimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Legal, însă, nici unul din cei doi nu ar fi avut dreptul, până de curând, să primească o locuință de la stat, întrucât ambii dețin case în București.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sondaje PSD cu erori mari și facturi uriașe

2 Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis la dezbaterea de ma…

3 Cum susținea Viorica Dăncilă în PE adoptarea Ordonanței 13 care-l salva pe Dragnea

4 Ce e asta? Astăzi este ziua Olguței, cumva?

5 Rareș Bogdan / Dezbaterea lui Iohannis va fi pe model american. Ne așteptăm ca audiența să fie de peste 7 milio…

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?