Nesimțire. Dragnea îl trimite pe Iordache să explice masacrarea Justiției în fața Comisiei de la Veneția!

Nesimțire. Dragnea îl trimite pe Iordache să explice masacrarea Justiției în fața Comisiei de la Veneția!

Nesimțire. Dragnea îl trimite pe Iordache să explice masacrarea Justiției în fața Comisiei de la Veneția! Comisia de la Veneția va adopta peste o săptămâna poziția finală pe codurile penale și legile Justiției. Iordache pledează cauza PSD-ALDE!!!

 Comisia de la Veneția are în program să adopte în sesiunea plenară din 19-20 octombrie o opinie privind proiectele de modificare a Codului Penal și Codului de Procedură Penală și să întărească opinia preliminară din iulie privind amendarea legilor Justiției, potrivit unui comunicat al instituției.

„Experții Comisiei vor avea un schimb de opinii cu Florin Iordache, președintele comisiei parlamentare speciale”, a mai anunțat Comisia de la Veneția.

Reamintim că Parlamentul a adoptat deja modificările la cele trei legi esențiale ale Justiției (303, 304 și 317 din 2004) în ciuda opiniei preliminare a forului european.

NOTĂ Vă reamintim că Iordache este la bază subinginer. El a făcut Dreptul la Craiova, la fără frecvență. În circumstanțe extrem de penibile pentru intimitatea lui...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

3 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

4 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

5 De citit...