Netflix reduce prețul abonamentelor în mai multe țări, pentru a menține creșterea numărului de abonați

Netflix reduce prețul abonamentelor în mai multe țări, pentru a menține creșterea numărului de abonați

Conducerea celor de la Netflix a anunțat joi că a redus prețurile abonamentelor pe platforma de streaming în unele țări. Este o strategie prin care Netflix încearcă să mențină creșterea numărului de abonați într-o perioadă în care concurența pe piață este din ce în ce mai mare.

Netflix reduce prețul abonamentelor în mai multe țări

Pandemia a ajutat foarte mult site-urile de filme online să se dezvolte și să atragă milioane de utilizatori. Odată cu răcirea boom-ului cauzat de pandemie și precauția consumatorilor cu privire la cheltuieli, compania Netflix și-a regândit strategiile de menținere a abonaților.

Reducerile de preț la abonamentele Netflix vor avea loc în țări din Oriențul Mijlociu, pe piețele din Africa sub-sahariană, Asia și America Latină, relatează news.ro .

Reducerile se aplică doar anumitor abonamente Netflix din piețele care vor beneficia de discount, în unele cazuri fiind redus costul lunar chiar și la jumătate, potrivit Wall Street Journal.

În prezent, Netflix operează în peste 190 de țări. Compania este în căutarea unor piețe noi, pe măsură ce piețele din SUA, dar și cele europene încep să se satureze.

Conducerea Netflix a anunțat și planuri de restrângere a partajării parolele pentru conturile active pe platforma de streaming.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria